0, 02.01.2019 18:22

ČETRTEK 3. januarja z LUNO v optimističnem STRELCU

V zanimivem začetku  leta 2019, polnem želja, pozitivne energije in hotenja, se nam bo dozdevalo, da se nič ne zgodi. Ampak so stare stvari take kot so, vrnili se bomo na normalno rutino in odpirali v sebi hrepenenje po spremembi.

Obdobje novih odkritij in spoznanj se bo odprlo za nas šele v nedeljo, še boljše v ponedeljek, ko bo prvi mlaj in Sončni delni mrk na 15 stopinji Kozoroga za nami. In zaradi vkleščenosti mlaja s Saturnom in Plutonom se bodo pisale teme, ki so še nerešene iz leta 2018, mi bomo polni starih dilem in s pridihom novih predlogov, bomo lahko resnično strukturirano začeli to novo leto. Glavno gibalo bo ponovni zagon, delo, predanost in osebna odgovornost na vseh frontah našega življenja.

Kako pa bomo danes, v ČETRTEK, na prvi delovni dan novega leta?

Z padajočo Luno, sicer v veselem Strelcu  bo v nas več optimizma in navdušenja, še posebno, za nek zaključek, lanskega delovanja, če le lahko, si privoščimo še do mlaja dva dni lenobnosti in počitka. Po drugi strani nas aktiven Mars v Ovnu vleče v akcijo, še posebno v šport in fizično aktivnost. Priporočam smučanje za vse, kateri ta šport obožujete in si lahko vzamete kakšen dan ali dva prosto. Za vse ostale pa bo dan razmeroma veder z dobro energijo, naredimo si neke plane in načrte za mesec januar, vendar za svoj notranji vzgib in aktivacijo spremembe v življenju, počakajmo na mlaj in Sončni mrk. Zaključimo, pospravimo, naredimo čistko, inventuro in se tudi s pomočjo dobrega Jupitra, v mislih  prepustimo spremembam, ki nas čakajo v naslednjih dneh ali mesecu. 

Vesel začetek leta 2019 za vse, vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 02.01.2019 18:34