0, 26.12.2018 19:34

NOVOLETNI ČAS od SOBOTE 29. decembra 2018 do SREDE 2. januarja 2019

Pred nami je Novo leto, nova energija, nove priložnosti, novi začetki, to običajno rečemo, ko se približujejo ti datumi. Vedno smo polni načrtov, željni novosti in novih začetkov, ki jih izpolnjujemo, ali tudi ne, kot da v letu 2018, ki se končuje, ne bi imeli priložnosti za začetek novih stvari. Upam, da ste imeli v letu, ki se izteka veliko novih poti, izzivov in izkoriščenih priložnosti, če pa ne, pa nič hudega. Marsikaj je še pred vami, marsikaj se vam bo odpiralo.

Kako bomo astrološko še zadnje dni v letu? 

SOBOTA bo z Luno v Tehtnici in zadnjim krajcem ter vplivom Saturna malce stresna, napeta in v polnem pričakovanju Novega leta. Še zadnji opravki, še zadnji nakupi, še zadnja poročila in še zadnje naloge. Popoldanski čas bo mnogo bolj prijeten, Jupiter bo prinesel ta potrebni optimizem, zadovoljstvo in zaupanje. Sprostili se bomo in z veseljem nazdravili prihajajočim dogodkom.Jaz bom že zasneženim vrhovom na poti in sproščena vseh bremen tega iztekajočega se leta. 

Naj bo NEDELJA z energijo Tehtnice tudi prijetna, povezujoča in usmerjena v lepe odnose. Veliko si bomo imeli še za povedati, klepetali bomo vse povprek in se veselili prostega dneva. 

Ostane nam še PONEDELJEK, zadnji dan tega leta, silvestrovanje, z Luno v intenzivnem Škorpijonu, katerega bomo seveda zaključili s praznovanjem, nazdravljanjem in voščili. Sami lepi aspekti Lune s Soncem in Saturnom nam bodo pomagali ustvariti dobro vzdušje, še posebno v manjši, intimnejši družbi, kjer bomo vsi zelo emocionalno povezani. Jaz bom s svojim partnerjem bolj na mirnem kraju na snegu. Srečno Novo leto!

Kako bomo astrološko prve dni v novem letu?

TOREK, prvega januarja 2019 si bomo priznali, kaj si v letu 2019 močno želimo in si bomo zastavili dosegljive cilje. Naj bo leto, ki je pred nami naše najboljše leto, izkoristimo vsak trenutek in svoje danosti, katere se vidijo skozi našo rojstno karto.

V novo leto 2019 bomo vstopili s padajočo Luno v znamenju Škorpijona, kateri se bo zelo mudilo Soncu v objem. Mlaj bo že v začetku meseca januarja, natančno 6., ko bo tudi delni Sončni mrk na 15 stopinji Kozoroga in se bomo s Saturnom in Plutonom tudi v znamenju Kozoroga prepustili svojim načrtom in vizijam v novem letu. Kozorogova energija je preudarna, praktična in zelo ambiciozna. Disciplinirano in potrpežljivo bomo čakali na svoje priložnosti in ko bodo prišle izza ovinka do nas, jih bomo zagrabili in zadržali.

Danes v torek bo Mars vstopil v svoje znamenje, v Ovna, kjer bo kar pokal od energije, moči, aktivnosti in poguma. Ne bomo samo poležavali na kavču, kljub hladnejšim temperaturam bomo radi odšli na zrak in se rekreirali. Odličen dan za smučanje in zimske športe. Tudi sama se veselim smučarskih dni in svežega zraka.

SREDA bo z energijami Strelca in s podporo močnega  Marsa v nas odpirala voljo, energijo in moč se upreti lenobi in poležavanju. Aktivno, dinamično in fizično naporno nam bo nadvse ugajalo preživeti še zadnji prosti dan. Vsak naslednji naj bo skreiran po naših načelih, željah, intuzijazmu, zmožnosti in sposobnosti, pa še ščepec sreče dodamo, pa bo leto dobro zastavljeno, kajne?

Lepe praznike želim, prijetno vzdušje, ljubezen, razumevanje in zadovoljstvo ter srečno Novo leto 2019.

Vaša astrologinja Irena Dolar

 

 

Nazadnje urejano na 0, 28.12.2018 09:41