Razgibani dnevi se nadaljujejo, le da bo danes v nas in okoli nas več nemira in nejasnosti.

Prijeten, sproščen in živahen dan bo v četrtek, saj nas bodo lahkotne energije Dvojčka razveseljevale in razvedrile.

Neka interakcija Lune v Biku z drugimi planeti se bo dogajala samo do pol enajste dopoldne, potem gre Luna v prazni tek.

Pričakujmo bolj umirjen in konstruktiven dan, občutek dobrega počutja nam bo dobro del. Zaupajmo vase in svoji prihodnosti ter pustimo, da se stvari zgodijo, take kot so.

Polna Luna se je dovršila in v prihajajočem tednu dni bo prehajala melanholično fazo, to je tretja padajoča faza Lune, ki nam narekuje bolj umirjen tempo dneva. Naša energija in pomembnost vsakega od nas se bo umirila, znamo bolj videti tudi druge in sodelovati med seboj.

Polna Luna je pred vrati, naša energija in motivacija se bo dvignila, v pomoč nam bo znamenje Ovna in povezava z Marsom.

Smo tik pred polno Luno v Ovnu, vendar danes še z inspiracijskimi energijami Ribice  bomo delovali bolj počasi.

Luna v nežnih Ribah bo v nas odpirala senzibilnost, romantičnost in čutnost. Hrepeneče se bomo ozirali na okoli in iskali sorodne dušice.

Dopoldanski čas bomo z Luno v Vodnarju v praznem teku delovali zelo rutinirano, naj bodo obveznosti in delo nekako utečene.

Torek bo bolj prijeten dan, Luna v Vodnarju se bo lepo povezala s Soncem v Tehtnici, kar bo prineslo naše dobro skupno povezovanje. To bo osvežujoča, konstruktivna energija, da nekaj skupaj ustvarimo, izmenjavamo menja in stališča, uvajamo novosti in dobro sodelujemo.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 79