Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Razgibani dnevi se nadaljujejo, le da bo danes v nas in okoli nas več nemira in nejasnosti.

Prijeten, sproščen in živahen dan bo v četrtek, saj nas bodo lahkotne energije Dvojčka razveseljevale in razvedrile.

Neka interakcija Lune v Biku z drugimi planeti se bo dogajala samo do pol enajste dopoldne, potem gre Luna v prazni tek.

Pričakujmo bolj umirjen in konstruktiven dan, občutek dobrega počutja nam bo dobro del. Zaupajmo vase in svoji prihodnosti ter pustimo, da se stvari zgodijo, take kot so.

Polna Luna se je dovršila in v prihajajočem tednu dni bo prehajala melanholično fazo, to je tretja padajoča faza Lune, ki nam narekuje bolj umirjen tempo dneva. Naša energija in pomembnost vsakega od nas se bo umirila, znamo bolj videti tudi druge in sodelovati med seboj.

Energija znamenja Ovna je jasna, iskrena, neposredna in tudi sebična. Oven ne » naklada«, on pove direktno, kaj je tisto, kar si želi, on se ne pogaja, ne gre za druge, gre za njega.

Polna Luna je pred vrati, naša energija in motivacija se bo dvignila, v pomoč nam bo znamenje Ovna in povezava z Marsom.

Smo tik pred polno Luno v Ovnu, vendar danes še z inspiracijskimi energijami Ribice  bomo delovali bolj počasi.

Luna v nežnih Ribah bo v nas odpirala senzibilnost, romantičnost in čutnost. Hrepeneče se bomo ozirali na okoli in iskali sorodne dušice.

Dopoldanski čas bomo z Luno v Vodnarju v praznem teku delovali zelo rutinirano, naj bodo obveznosti in delo nekako utečene.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 127

Zadnje novice