Prispevki filtrirani po datumu: Februar 2019

Pred nami je zanimiv in prijeten prvi marčevski dan, prijetno in toplo vreme nas kar vabi ven v naravo in k prvim delom na vrtu. Delavna in odgovorna Luna v zemeljskem elementu nam bo postregla same lepe aspekte, zato bomo lažje uspešni in učinkoviti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Še preden vstopi zjutraj Luna v zemeljsko znamenje v Kozoroga, bo povezala Urana, zato naj nam kaj novega polepša dan.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Kot že »vrabci čivkajo« in smo že seznanjeni z bližajočim obratom Merkurja v navidezno retrogradno smer, pa bo to branje malce drugačno. Merkur bo retrograden od torka, petega marca do četrtka 28. marca v znamenju Ribe. Vendar obstajajo tudi jasne koristi retrogradnosti Merkurja in uporabe njene energije.

Objavljeno v Blog

Danes se bo zgodilo eno lepo srečanje Lune in Jupitra v Strelcu, katero nam bo vlilo veliko optimizma, vere in zaupanja v prihodnost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami so optimistične Strelčeve energije, znamenje Strelca nas navdušuje, širi naše zmožnosti in predvidevanja ter nas potiska k novim spoznanjem.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Prvi delovni dan v tem tednu dni, se bo odvijal bolj umirjeno, počasi, tiho in pasivno. 

Objavljeno v Dnevni vplivi

SOBOTA bo intenziven dan, z močnimi strastmi in emocijami, še posebno, ko bo Luna potovala po Škorpijonu.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes se bo v dinamičen aspekt povezal Merkur v Ribah in Jupiter v Strelcu, kar bo odpiralo veliko enih tem in pogovorov. Morda naredite neko obnovo, zavržete stara stališča, poiščete svež navdih, se prepustite idealom in novim planom.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna bo do popoldneva potovala v praznem teku, zato, naj nam bo rutina v krvi. Pospravimo zadeve, zaključimo z obveznostmi, ne prenašajmo zadolžitve v naslednji dan, potrudimo se, da bo delo opravljeno, brez izgovorov. Nekako bomo v sebi našli to voljo in energijo. 

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ustvarjalnost, sočutje in dojemanje pristnih človekovih vezi je ta teden poudarjeno, zaradi vstopa Sonca v Ribe, kjer se pridružuje Merkurju in Neptunu. Vse skupaj navdihuje umetniška dogajanja, povečuje domišljijo in spodbuja intuicijo. Po drugi strani pa nam slabi vitalnost, še posebno osebam rojenim v znamenju Dvojčkov, Strelcu, Devici, Levu in Tehtnici.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3

Zadnje novice