Prispevki filtrirani po datumu: Julij 2018

Dobrodošel avgust, moj mesec, mesec, ki ga vodi Sonce v Levu, ki je tradicionalno povezano z ustvarjalnostjo, zabavo, kreativnostjo, s prestolom in z zapuščino. Znamenje Lev si vedno prizadeva za vodenje, mentorstvo, za življenje samo, da ga živiš in ne samo to, da nekaj zapustiš, neko sled, Lev si prizadeva zelo močno, ne glede na to, kako težko je.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Poslavljamo se od meseca julija in že pozdravljamo avgust, danes bomo doživljali zadnji dan julija v tem letu z Luno v intuitivnih Ribah.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Za nami  je prijeten vikend, s pomembnim dogodkom, ko smo vsi skupaj opazovali veličasten Lunin mrk. Danes ponoči, v  ponedeljek bo Luna prestopila v nežno znamenje Ribe in počasi upadala do zadnjega krajca.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Lunin mrk smo si včeraj z Marsom, ki je zelo blizu Zemlje dodobra ogledali ali pa samo občutili njegovo napetost. In za mrkom pride sobota ter nedelja in astrološka karavana gre naprej.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ker mrki prihajajo v paru, bo Sončnemu mrku v Raku, ki je bil 13 julija ob 4:47 uri še sledil Lunin mrk, to bo ob polni Luni, v petek 27. julija na 4 stopinji Vodnarja. To bo najdaljši Lunin mrk tega stoletja, trajal bo skoraj dve uri in bo viden skoraj po celi Evropi , bližnjem Vzhodu, Afriki in srednji Aziji.

Objavljeno v Blog

V četrtek dopoldne in čas nekje do 16 ure bomo preživljali dokaj mirno, usklajeno in v ritmu delovnih dolžnosti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo kar v dinamičnem astrološkem ciklusu, sreda je dan pred obratom Merkurja in pred skorajšnjo polno Luno z Luninim mrkom.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Torek z Luno v razigranem Strelcu bo tudi pretežno prijeten dan, z obilico pričakovanj in v doseganju zadovoljstva.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v sredini poletja, morda nimamo pri nas doma v Sloveniji tega občutka…saj vreme res ni poletno, vendar, če pogledaš malce drugam so temperature visoke. Ravno prišla iz odličnega dopusta, kjer sem se imela resnično fenomenalno in naužila morja, sonca in grške tradicije.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dragi moji bralci, prijatelji in ljubitelji astrologije, julij je prvi poletni mesec, mesec počitnic, dopustov, morja, potovanj, obiska hribov in še vse ostalega in tudi jaz se odpravljam zaplavati v Egejsko morje, ki je meni tako ljubo.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj12NaprejKonec
stran 1 od 2

Zadnje novice