Prispevki filtrirani po datumu: Maj 2018

Prijeten in konstruktiven dan je pred nami. Same spodbudne povezave planetov bodo v nas odpirale močno miselno delovanje in odločnost v komunikaciji, Merkur in Mars skupaj dajeta mislim in besedi hitrost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ko potuje Luna po resnem in odgovornem Kozorogu, smo tudi mi bolj na distanci in naša dejanja so odgovornejša.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Merkur bo ponoči vstopil v znamenje Dvojčka, kjer ima svojo vladavino in moč.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Polna Luna vedno zaključi nekaj, kar se je z mlado Luno začelo, mlaj v Biku, nam je prinesel veliko nepredvidljivih dogajanj, soočenj, temnih misli, globokih čustev in omejitve svobodo gibanja( saj je bila le povezana  z Marsovim kvadratom z Uranom), kar ponazarja napetosti in izbruhe nenadnih aktivnosti.

Objavljeno v Blog

Ponedeljek bo dan pred polno Luno in za marsikoga stresen dan. Večinoma bomo nemir v sebi tolažili s sproščujočimi tehnikami revitalizacije ali regeneracije.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Intenzivne energije Lune v prodornem Škorpijonu, nas ne bodo pustile mlačne. Znamenje Škorpijona gre na vse ali nič, zato lahko v vikendu, ki je pred nami pričakujemo veliko strasti, močnih odzivov, stali bomo  na svojih okopih in brezkompromisno delovali.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ko potuje Luna po zračni in družabni Tehtnici, je tempo življenja prijeten, vesel, povezovalen in poln komunikacije.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Po dnevih garanja, dela in polno obveznosti, so sedaj v ospredju odnosi. Luna bo potovala po prijazni Tehtnici, spodbujala harmonijo, povezovanje, sodelovanje in ravnovesje med nami.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je še en dan, ko bo naša storilnost na višku, ko bomo kos zastavljenimi nalogam in ko bo vse pospravljeno ter urejeno. Kraljica čistoče, reda in sortiranja je seveda  energija znamenja  Device, kar  bo v ospredju.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V torek bo Luna že prehajala pridno in delovno znamenje Device, zlahka bomo vse organizirali, bili natančni in dosledni. Zemeljska energija  Device nas vedno popelje v praktičen svet delovanja, v dobro opravljeno delo in zadolžitve.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3

Zadnje novice