Prispevki filtrirani po datumu: Oktober 2018

Jupiter nas zapušča v znamenju Škorpijona, kjer je pokazal svojo moč, marsikatero zgodbo je potegnil iz skrivnosti na plan. Predvsem so v svetu odmevali spolni škandali in finančni zlomi.

Objavljeno v Blog

Imamo dva prosta dneva, dva praznika, Dan reformacije in Dan spomina na mrtve. Zadnje čase se tudi pri nas uveljavlja Noč čarovnic, ki v mladih spodbuja kreativnost. Obarvajo se naši obrazi, narišejo se zanimive maske in umetelno se izrežejo jedilne buče.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Tudi torek bo obarvan s prijaznimi energijami naklonjenosti drug drugemu, vabili nas bodo družinska srečanja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ritem narave se spreminja, dnevi so krajši in manj prijetni vremenski vplivi bodo pogostejši, smo v pričakovanju prave, mrzle jeseni. Prav tako kot vreme se vse spreminja« tam gori na nebu« in planeti nam servirajo različne astrološke vplive in smernice.

Objavljeno v Dnevni vplivi

SOBOTA bo zelo prijetna, družabna, sproščena in namenjena radoživemu preživljanju prostega časa. Idealno za izlete, za pohode, sprehode v naravi, če nam bo le vreme dopuščalo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Petek bo tudi zelo prijeten dan, urejenost, mir in zadovoljstvo bomo čutili v sebi. Z veseljem se bomo zabavali, sproščali, družili ob obloženi mizi in si izpovedovali ljubezen.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zadnje dni je bilo zelo nemirno, marsikdo se je in se še bo soočal s spremembami. Polna Luna je prinesla nek višek delovanja, veliko nemira in hitre ter drastične spremembe.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo že pošteno v vplivu močne polne Lune, katera bo na 1 stopinji znamenja Bika, dovršila se bo v sredo 24. oktobra ob 18:45 uri. Njena intenzivnost na nas je seveda odvisna kakšne povezave ima z Uranom in Venero v naši rojstni karti ter z vozli.

Objavljeno v Blog

Bližamo se polni Luni in to že vsi zelo čutimo, v nas bodo rasle napetosti, nemir in močna dinamika.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Še par dni in imeli bomo zopet polno Luno, saj vam je jasno, kako se bo to zaznalo pri našem počutju.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3

Zadnje novice