0, 05.01.2018 13:09

VABILO NA DELAVNICO na temo vpliva MRKOV

Vabim vas na astrološko delavnico, kjer vam bom astrologinja Irena Dolar razložila vpliv mrkov v letošnjem letu na splošno na našo družbo in na vsakega posameznika. Delavnica bo v SREDO 31. JANUARJA ob 18 uri v Kamniku, na sedežu društva REGULUS, ravno na dan Luninega mrka.

Naslov je Pot na Dobravo 50, naselje Perovo v Kamniku, ker se bom posvetila tudi vsakemu od vas in razložila vpliv mrkov na vaše življenje, je potrebna predhodna najava na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. s podatki rojstva( datum, ura in kraj). Pripravila bom vaše osebne astrološke karte in razložila vpliv vseh mrkov v letošnjem letu, na vaše življenje, katera področja so podvržena spremembam.

Prijavnina za udeležbo delavnice je samo 15 eur na osebo. Pričakujete lahko prijeten prostor, kjer vas bo pričakal vonj cimeta in jabolka, zanimiva družba, pozitivno naravnana astrologinja, prigrizki in napitki. Parkirnih mest je dovolj.

VLJUDNO VABLJENI; prijave so že v teku.

Z vami in za vas astrologinja Irena Dolar

www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus

040 234 567, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

In še malce o MRKIH…)

31. januarja bomo imeli Lunin mrk v znamenju Leva, na 11 stopinji, sledil mu bo delni Sončni mrk na 27 stopinji Vodnarja, to bo 15. februarja in sezona mrkov za leto 2018 se bo odprla. Mrki so vedno povezani s spremembami, predvsem se aktivira astrološka hiša v katero pade mrk in temu dajemo poseben pomen. Sončen mrk lahko razlagamo kot čas spodbude, novih začetkov in čas akcije, spremembe. Lunin mrk je pa čas žetve, ko se zadeve ali projekte zaključuje in razrešuje. Vedno se razlagajo mrki v parih, pri slednjima gre za energijo ega, pozornosti, ocenjevanja svojih vrednot, potrebo dobiti nagrado, zasijati svetleje in se soočati s starimi pogledi na vrednote ter  sprejemati zavrnitve. To bo za mnoge čas, da se naučimo, koliko smo vredni, kaj si želimo in kako biti ljubljen.

Po drugi strani nas energije znamenja Vodnarja potiskajo k vprašanjem, kje smo mi danes in kje bomo jutri? Pri Sončnem mrku v Vodnarju se vedno zgodi nek velik preskok, morda bomo morali izbirati med prevladajočimi socialnimi pritiski družbe in med potrebo po osebni svobodi, po neodvisnosti. Največja »nočna mora« za znamenje Vodnarja je, da se mora ukvarjati s čredno miselnostjo, to so zanj spolzka tla. Kajti Vodnar vedno ostaja pod vodstvom idealizma, vse za eno, eno za vse.

 

Zadnje novice