1, 05.04.2020 21:30

KONJUKCIJA JUPITRA IN PLUTONA

Pred nami je povezava dveh planetov, Jupiter se bo dotaknil Plutona, v soboto 4. aprila, to je mundani ali družbeni vpliv, ki bo zelo vplival na finančne tokove.

Morda se bo finančna »luknja«, ki prihaja, že videla od daleč. Vse glasnejše so novice, o spremembi denarnega sistema, zahtevali bomo, da se nam vse te informacije  pojasnijo. Menim, da razsežnost te pandemije šele prihaja. Zna biti vrhunec okoli 8.aprila, ko bomo imeli polno Luno v znamenju tehtnice, nek zaključek trenutnega stanja pa bo bolj viden nekje sredi aprila,  z zadnjim krajcem v kozorogu. Druga povezava bo konec junija, ko bosta oba planeta retrogradna. Na zadnjem srečanju, na zadnji konjukciji, se bosta planeta srečala na nebu v začetku novembra.

Na osebnem nivoju, gre, da se bomo močno srečali sami s seboj, s svojimi notranjimi močmi  in s svojo situacijo. Posebno tam, kjer to povezavo na 24 stopinji kozoroga imamo.

Seveda se močno čuti aspekt Jupitra in Plutona, to je napredujoč vpliv, ki najbolj nakazuje razsežnost te naše situacije z korona virusom, kot spoznanje o finančnih primanjkljajih. Denar je, denarja ni...

Proces globoke transformacije, ki je v naših mislih že od začetka leta 2019 in sedaj še vsa družbena dogajanja, se zdaj pospešuje z hitrostjo, Pluton bo moral eliminirati obstoječe, Jupiter pa vse to širi. Izredno se bomo zavedali še bolj globoke narave sprememb, ki se dogajajo in se še bodo dogajale. Nič ni več tako, kot je bilo...

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 05.04.2020 21:43

Zadnje novice