0, 30.12.2019 19:25

KAKO ZAČNEMO LETO 2020

Zanimivo bo začeti novo leto z močnimi kozorogovimi energijami, usklajeni so planeti Sonce, Merkur, Jupiter, Saturn in Pluton ter južni vozel v zemeljskem kozorogu, kjer je zelo močno aktiven tudi decembrski Sončni mrk.

Pred nami so zanimivi trenutki in dogodki tako na osebni kot na družbeni ravni, leto 2020 bo za mnoge od nas močno leto sprememb. Glavno vlogo bo odigralo znamenje kozoroga, saj bodo ekspanzivni Jupiter, omejevalni Saturn in transformacijski Pluton večji del leta potovali po njemu. Verjetno vsakega zanima, kaj se bo zgodilo z veliko povezavo Saturna in Plutona, katera bo nastala točno 12. januarja 2020. Ker se tak dogodek zgodi vsakih 32-35 let, čeprav ne v istih znamenjih, ga lahko smatramo kot nekaj posebnega. To bo močna energija, ki nas bo potiskala k močnimi spremembami. Zelo bomo disciplinirani, osredotočeni na področje 22 stopinje kozoroga, močno bomo čutili moč transformacije in ambicioznih predstav. Prisiljeni bomo nekaj storiti, premakniti, spremeniti.

In ne samo na družbeni ravni, kjer bo prišlo do sprememb v državnih institucijah, zelo bodo pereči problemi korupcije vlad in politikov, močno nas bo skrbelo globalno segrevanje, spremembe bodo lahko na finančnih področjih in v denarnem sistemu. Zelo nas lahko skrbi izčrpavanje naših naravnih virov, voda in morja bodo v ospredju, izogniti se bomo morali izdelovanju plastike, da se izognemo katastrofi.

Na osebnem nivoju bo tudi zelo zanimivo, začeli bomo udarno, zavihali rokave, nekaj nas bo sililo, da pustimo za seboj osebne zgodbe, katere smo prerasli, naš notranji glas je čedalje glasnejši in ne bledi pred neizogibnostjo novega. Spustiti bomo morali zadeve, katerim smo v neki tradiciji in rutini verjeli in sedaj se bomo  začeli ozirati naokoli. Neizogibna je nova vizija, razvoj, napredek in preseganje problemov. Videli bomo nekaj lepšega in bolj perspektivnega na področju življenja, kjer imamo to konjukcijo. Tudi Jupiter se nam bo pridružil v tej kozorogovi predstavi in vse do konca leta 2020 bo prinašal večja razodetja. Če smo dovolj osebnostno odprti in se zavedamo sprememb, ki so nujne za naš razvoj, bomo spoznali odgovornosti v tem celotnem procesu. Marsikaj in marsikoga bomo morali spustiti, in iti počasi naprej v novo življenjsko pustolovščino. Lunin mrk na 20 stopinji raka bo  10. januarja  podal roko karmičnemu trojčku  in pospešil spremembo.

Prihajajo spremembe, so neizogibne, ne se upirati njihovemu vplivu, smo vsi v tem toku delovanja in če želimo ali ne, se bodo zgodile.

Ambiciozen vstop v novo leto vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 30.12.2019 19:45

Zadnje novice