0, 24.11.2019 20:02

MLAJ na 4 stopinji STRELCA, torek 26. novembra 2019

In smo spet z mlajem v Strelcu, zgodil se bo ob 16:05 uri na 4 stopinji, en teden preden se njegov vladar Jupiter premakne v Kozoroga.

Mlaj nam vedno ponuja nove namige, še posebno sedaj nam bo ta strelčeva energija dala potrebni zagon in močno zaupanje v prihodnost. Strelec v sebi nosi veliko modrosti, strasti, navdiha in zamisli, da svoje sanje uresničimo. Primanjkuje mu pa varne strategije in preudarnosti. Ne bo slabo, ko bo 2. decembra Jupiter, vladar tega mlaja vstopil v Kozoroga. Strelčev optimizem se bo pomešal z kozorogovo odgovornostjo, tako, da bomo lahko storili večje spremembe s pravo strategijo.  Naučili se bomo delati spremembe na odgovoren in potrpežljiv način, nič več na hitro in na veliko.

Poiščimo pri sebi to 4 stopinjo Strelca in ponovno ocenimo njegovo področje, kaj smo se naučili, kaj smo pridobili in kje gremo lahko naprej. Ocenimo koliko modrosti smo pridobili.  Prava modrost se pojavi šele takrat, ko dojamemo globoko v svoji duši neko sredino med trem, kaj smo se naučili od drugih in kakšno je dojemanje, ki izhaja iz lastnih izkušenj.

Dobrodošel  mlaj, dobrodošel napredek, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice