0, 17.11.2019 19:03

MARS v ŠKORPIJONU

Mars bo vstopil v svojega Škorpijona, v torek  19. novembra ob 8:40 uri. Mars je v Škorpijonu karizmatično privlačen, spolno navdihnjen, zelo strasten, prvinski, vročekrven in ljubezenski objekt marsikatere osebe.

Moški osvajajo s svojim Marsom, v znamenju v katerem se v rojstni karti nahaja, se izraža skozi njihove lastnosti. Ženske privlači takšen moški, kot imamo postavljenega Marsa v svoji astrološki karti. Veliko spolne moči, zaupanje v svojo moškost, finančno in  fizično nakazuje Mars presežke v Škorpijonu. Zelo je prodoren, vztrajen, vendar deluje kot tiha voda, ki globoko dere. Osebe, katere imate Marsa v Škorpijonu ste zelo tekmovalne, uporne, težko ponujate kompromise, ste magnetično privlačne, zelo spolno aktivne, strastne, imate dober občutek za finance, za vlaganja, veliko fizične energije, željo po športu in po fizičnem delu. Ste tekači na dolge proge.

Moški s škorpijonskim Marsom privlači mnoge ženske, njegov čar, njegova drža, videz vselej deluje kot magnet. Vendar se ima zelo pod kontrolo, velikokrat kaže malo zanimanja za partnerico, v resnici je zelo zaverovan vase.  Kot, da bi bil sam sebi dovolj, morda zato, ker si vedno poišče sebi dovolj partnerk, katere ga zadovoljijo. Vse to je zanj samo igra, zlahka zapusti posteljo brez posebnih čustev, romantičnosti ali kakšne sentimentalnosti. Zelo ga privlačijo kakšne skrivnosti in nadzor nad drugimi. Rad izkuša globine obstoja, krizna obdobja in intenzivnost občutij. Rajši ima vse intenzivno, krizo doživlja kot transformativno in čustveno vznemirljivo. Raje čuti posesivna in intenzivna čustva, ali  pa nič, saj se s povprečnostjo ne želi ukvarjati. Torej vse ali nič.

Ženska s škorpijonskim Marsom je skrivnostna in magnetično privlačna. Moški se zbirajo okoli nje kot vešče okoli luči. Prava femme fatale kot je, uživa vsako minuto občudovanja in laskanja. Vse dobi na pretek, njen vtis ljubkosti in privlačnosti kot  skrivnostnost daljnega vzhoda privablja občudovalce. Ustvarjena je za ljubezen, za seks, samo če vam uspe prodreti skozi mistiko, ki jo obdaja. Svojo privlačnost povečuje z bujnimi oblinami in seksi oblačili.

Zna biti tudi zelo skrivnostna in najmanj odpustljiva, naučila se je nasloniti samo nase. Zelo je zamerljiva in nikoli ne pozabi krivice, ki se ji je zgodila. Zaradi njene občutljivosti jo prizadene že najmanjša stvar, ki je resnična ali samo plod njene domišljije. Pazljivo, da ne stopimo na njene čustvene prste, spremeni se v pravo žival v škorpijona, pičila bo skoraj do smrti in dogodka nikoli ne bo odpustila. Obožuje svoj dom, kot neznane kraje. Obožuje vodo, morje in potovanja. Pomembno vlogo igrajo njene ambicije, zato zelo dobro upravlja s svojo kariero. Moškega nikoli ne bo imela za kaj več kot sebi enakega.

Torej ne bo slabo, če  bomo vsi skupaj malce podlegli energijam Marsa v Škorpijonu vse do 3. januarja 2020,  ko nas bo s svojo privlačnostjo zavijal v skrivnostni pajčolan. Vse nas bo potegnilo v izkušnjo čustvenih globin, k močnemu doživljanju stvari in razumevanju življenja. V svoje življenje lahko pritegnemo raznorazne krize. Vse samo zato, da se močno občuti, saj se povprečnost in zlata sredina zdi nezadovoljiva. Ali res? Ne rabi biti vedno tako naporno, menim jaz. No za Škorpijone mora biti, drugače ne znajo. Ne znajo živeti v miru, vedno rabijo bitke in zmago.

Veliko strasti in poželenja vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Zadnje novice