0, 29.08.2019 19:12

MLAJ na 6 stopinji DEVICE, v petek 30. avgusta 2019

Odlično bo to, da bomo počitnice in dopuste zaključili z mlajem in dobro mlado Luno in da se lahko vrnemo v resničnost in k vsakodnevnim obveznostim  prenovljeni  in s svežimi idejami.

Mlaj, združitev Lune in Sonca  bo v petek, ob 12:37 uri na 6 stopinji Device, v povezavi skupaj ( v steliju) z Merkurjem, Marsom in Venero ter v aspektu z Uranom in Saturnom. Priprave na nov skok v življenjskem delovanju so v teku, Merkur nam pojasnjuje, da obstajajo še določena vprašanja, na katera si še nismo odgovorili, Mars prinaša nezadovoljstvo ob tem ali celo jezo, Venera pa nam bo pomagala vse to rešiti, na praktičen in učinkovit način. Vladar tega mlaja je Merkur, odlično položen in kot tak se bo močno zavzel za učinkovit koncept in za praktično reševanje morebitnih problemov. Izredno poudarjena potreba po komunikaciji bo prisotna, izredna bistrost in jasnost situacije same in pripravljenost najti kompromise ter zaveze v odnosih. Znamenje Device nam tudi sporoča, da ni potrebno, da smo vedno zelo zahtevni in v velikih pričakovanjih, včasih so preproste geste, skromnost, marljivost ter manjši, bolj dosegljivi cilji tisti TA pravi. In lahko predstavljajo prednost, ne pa pomanjkljivost.

Saj ste že slišali za tisti rek, manj je več…velikokrat hrepenimo po ogromnih, tudi nedosegljivih ciljih, ker menimo, da nam na nek način pripadajo, pa če se nam ne izide smo zelo razočarani. Znamenje Devica nas tudi uči, da moramo odpreti svoj um preudarnosti, skromnosti in da tudi manjši koraki delajo uspeh. Je tudi znamenje, ki nas spodbuja k resnosti, odgovornosti, da bi v večnem samoanaliziranju, dali največ od sebe in se izboljšali v vsakem pogledu. Uran nam bo v tej povezavi pomagal, da nekaj premaknemo iz utečenih smernic, Saturn pa bo visokoleteče sanje spravil na tla. 

Torej zelo dobrodošla mlada Luna v Devici, z dopusti in počitnicami smo pometli, čas je, da zavihamo rokave, še posebno na področju, v hiši, kjer imamo 6 stopinjo Device, 

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 29.08.2019 19:29

Zadnje novice