0, 14.07.2019 19:44

LUNIN MRK na 24 stopinji KOZOROGA, dne 16. julija 2019

V torek 16. julija ob 23:38 uri bomo imeli polno Luno in delni Lunin mrk na 24 stopinji Kozoroga. Psihološko je Lunin mrk povezan s čustvi, intuicijo in bolj z ženskim delom, nas povezuje s preteklostjo, z varnostjo, s stvarmi in področji, kjer se počutimo varni in sprejeti.

Astrološko je mrk povezan S Saturnom, Plutonom in Luninimi sečišči, kjer je Sonce obkroženo z Venero in Merkurjem. Retrogradni Merkur nam v tem kontekstu govori, da obstajajo vprašanja, na katere še nimamo odgovorov. Znamenje Raka in Kozoroga nakazujeta na aktualno temo mrka, kje vlagamo ogromno truda, kje se nam bije boj med poklicnimi dosežki in privatno, intimno sfero? Kaj si v resnici res močno želimo? Smo dovolj varni in zaščiteni v svoji deželi, v svojem življenju in v medsebojnih odnosih?

V tem trenutku imamo veliko retrogradnih planetov, kar morda niti ni tako slabo za nas, da še bolj natančno ali celo ponovno preučimo svojo dano situacijo, vsa vprašanja, katere imamo na planu, in v naslednjih mesecih pridemo do nekega trajnega zaključka. Vse skupaj nas bo spominjalo, da delamo samo dobro, še boljše in z večjo osveščenostjo. Vedno bomo v iskanju prave poti, vedno napredovali v komunikaciji, v izražanju, v odnosih in bili pozorni na to, da smo dobro sprejeti v družbi.

Saturn nam bo pomagal s svojo odločnostjo, z jasnimi cilji, sporočal nam bo, kakšen red, disciplina in omejitve nas pripeljejo do željenega rezultata, predvsem pa nas bo delal močno odgovorne. Pluton pa bo odnesel to, kar mora odstraniti. 

Če bomo popolnoma odgovorni do sebe in svojih odločitev, nas čaka lepa »nagrada«…kakšna, pa nam vsakemu posebej nakazuje svoja rojstna karta.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar 

Osebno razlago vseh letošnjih mrkov na vašo rojstno karto, si lahko naročite samo za 20 eur na moj mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Zadnje novice