0, 18.04.2019 18:15

PLUTON, SATURN IN JUŽNO LUNINO SEČIŠČE V KOZOROGU

Pluton, Saturn in južni vozel so zdaj zelo blizu skupaj ( od 20 do 23 stopinje), vse v  znamenju Kozoroga. Najmočnejši vpliv in  čas intenzivnosti bo tam okoli 30. aprila 2019, čeprav se vse občuti in dogaja že od marca dalje.

Vsi lahko vsakodnevno beremo in občutimo na družbeni ravni, da se dogaja zelo veliko nesreč po vsem svetu. Požar Notre Dame, zdrs avtobusa in veliko mrtvih turistov na Madeiri, samomor bivšega perujskega predsednika, aretacija Juliana  Assange po 7 letih izgnanstva, streljanje na Novi Zelandiji in tudi umori pri nas ter vsakodnevni prometni kolapsi  na naših cestah ter še številno drugih dogodkov. Globalno se ukvarjamo tudi z zlorabami  moči, merjenju avtoritet in kontroli diktature.

Kaj pa pomeni ta konfiguracija v znamenju Kozoroga v naših rojstnih kartah? Južni vozel pomeni lastno obremenitev, nekaj iz preteklosti, igro z notranjim »igralcem moči« Plutonom  in  malim tiranom, strahom Saturnom. Globoko v nas živi ta konfiguracija in s svojim vplivom diha naprej in to bo počela vse do januarja 2020, ko se vsi trije ponovno združijo. Kaj bo močno privrelo iz globine na plan, grozen občutek talca tirana, morda krivda, sram, morda potreba po obvladovanju drugih, velik strah, trganje svojih spon  in tudi drugih, vztrajanje na svojih stališčih in pojmovanjih, tudi če nimate prav, uporaba sile, ustvarjanje drame, ki vedno odvrača pozornost od resnice. Presenetljivo kaj vse se oglaša iz nas. Poglejmo kje imamo 23 stopinjo Kozoroga in vse planete tam na 22 in 23 stopinji znamenj in poglejmo, kaj nam namigujejo. Kakšne aspekte imajo s Saturnom in Plutonom?

Na individualni ravni nam približevanje Saturna k Plutonu pokaže na pravi pomen besede karme. Kajti karma je rezultat naših odločitev, ki so bile sprejete v preteklosti. Sporočilo je v tem, da nas oba spodbujata k spremembi, da opustimo vse, kar nam ne služi več in se odpremo novemu. Tistemu novemu poglavju, ki si ne želi biti več povezan s preteklostjo- južnim vozlom, da se izognemu ponovnim napakam in tegobam.

Naj ne bo naš strah pred neuspehom in zavrnitvijo tisto, kar nas potiska nazaj, da se prilagajamo željam drugih, namesto, da bi poslušali, kaj pravi naš notranji jaz, naša duša in naše želje. Samo tako, bomo dobili tisto ta pravo.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 18.04.2019 19:25

Zadnje novice