0, 18.04.2019 12:18

POLNA LUNA ali ŠČIP v znamenju TEHTNICE, 19. aprila 2019

V petek ob 13:12 uri bomo dosegli zopet polno Luno v znamenju Tehtnice. Opozicija Lune in Sonca se bo zgodila na kritični 29 stopinji Tehnice, saj ta zadnja stopinja  vedno v sebi nosi skoncentrirano energijo znamenja, torej bodo v ospredju ljubezen in odnosi, vendar je v njej tudi simbolika zaključevanja.

V naslednjih tednih bomo na vrtiljaku učenja o ljubezni, spoznali bomo, da ljubezen in lepi odnosi odpirajo vrata do vsega. V življenju moramo biti pošteni, lojalni, sposobni sprejemanja kompromisov in spuščati strah, ki nas ohromi, da bi se približali ljubezni. V ljubezni in v odnosih ni bližnjic, zato nič ne hitimo. Vsi potrebujemo izkušnje in učenje znotraj odnosov, to, kar nam je zapisano v rojstnem horoskopu. Ščip je močno povezan z Uranom, kar v odnosih vedno prinaša netoleranco, željo po spremembah in občutek svobode. Želite občutiti ljubezen, želite imeti lepe odnose, odlično, vendar nam bo ta polna Luna vnesla več nemira, napetosti in posledično stres v telesu. Naše reakcije bodo lahko zelo emocionalne, čustva prenapeta in posledično se bodo dogajali večji nesporazumi.

Venera je vladarica te lunacije, v soboto bo prestopila v znamenje Ovna in v sebi bo nosila več dinamike, samostojnosti, direktnosti in bo spuščala tendenco žrtve. Jutri, takoj po polni Luni bo v zemeljsko znamenje Bika prestopilo tudi Sonce in tudi pod današnjim vplivom Plutona začelo spreminjati svoja hotenja. Vse skupaj nam jasno kaže, da v odnosih želimo korenite spremembe in da bomo odstranili vse, kar nam ne koristi in odgovarja več.

Želimo občutiti vso ljubezen, želimo! Torej ne skrivajmo se več v iluzijah, ne odpovedujmo odnosov in čutenja ljubezni zaradi strahu, ne žrtvujmo se več za druge, ne tolerirajmo prevare, laži in spletke, ne ustvarjamo več nesporazumov. Udejanjimo vse jasno, odločno, odkrito in samo tako, kot odgovarja nam. Nič več sprenevedanja, velja?

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice