0, 06.12.2018 18:30

MLAJ v znamenju STRELCA, dne 7. decembra 2018

Danes imamo zadnji mlaj v tem letu, Luna bo Sonce dosegla ob 8:20 uri na 15 stopinji Strelca in mi smo že zelo daleč od decembra 2006, ko je bil nazadnje mlaj in Jupiter tudi v Strelcu.

V nas  se bo seveda zrcalila potreba širiti vse kar si želimo, obiskati druge kraje, potovati v daljne dežele in se predajati višjemu znanju in dojemanju življenja. Razmislimo kaj smo si želeli preseči in razvijati v letu  2007, kajti sinergija energije Jupitra se ponavlja.

Mlaj je v dinamični aspektni povezavi z Marsom in Neptunom v Ribah, obema znamenja vlada Jupiter, torej želimo doseči svoje ideale in zmagati, preseči svoje danosti, vendar na manj neposreden način. Ne bomo se prvinsko borili in po »moško« tekmovali, poiskali bomo druga sredstva. Lahko so to koncerti, glasbene prireditve, kulturne prireditve, umetniške galerije, religiozna srečanja,  vse kar vibrira na čustvene impulze in nam daje občutek združevanja.

Ideali, vizija in plani za v prihodnost bodo zagotovo tema naslednjih 14 dni, saj se tudi Merkur, planet razmišljanja, dojemanja in razuma obrača v direktno smer. Prišel je čas, da se premaknemo naprej, na naslednjo fazo in da spuščamo to, kar nas ustavlja. Edini način za napredovanje v življenju so spremembe. Brez njih stagniramo in je naš boj za boljši jutri izgubljen. Ta mlada Luna v Strelcu skupaj z Jupitrom nam bo dala vedeti, da se moramo še veliko naučiti, dala nam bo navdih, da bomo iskali nova obzorja, nove izkušnje, ne glede na naš položaj, spol ali starost. Dala nam bo potrditev, da nikoli in res nikoli ne smemo obupati, da so naše napake in padci zato, da se kaj naučimo in da obstanek na istem mestu pomeni stagnacijo. Potujmo, živimo, učimo se, razširimo svoja obzorja, razširimo roke in vse objemimo na svoja jedra. Brez nepotrebnega strahu in predvsem  uživajmo. Poiščimo srečo in cenimo to, kar smo.

Drago leto 2018, mi se počasi poslavljamo od tebe, hvala za še zadnjo ognjeno spodbudo v obliki mlade Lune v veselem Strelcu. Srečno…)

Za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Če vas zanima kaj več o astroloških vplivih za naslednje leto, si lahko preberete na blogu: www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1016-astrologija-leto-2019. 

 

Nazadnje urejano na 0, 06.12.2018 18:41

Zadnje novice