0, 26.11.2018 15:12

ASTROLOGIJA in MI v letu 2019

ASTROLOGIJA in mi v letu 2019

Letošnje leto počasi jemlje slovo in na naša vrata nezadržno trka novo leto 2019. Verjetno se boste iztekajočega leta spominjala po dobrem in slabem, zato pred iztekom letošnjega leta naredite obračun sami s seboj in si priznajte, česa si v letu 2019 zares močno želite in si zastavite dosegljive cilje.Naj bo naslednje leto vaše najboljše doslej, izkoristi vsak svoj trenutek.

V novo leto 2019 bomo vstopili s padajočo Luno v znamenju Škorpijona, kateri se bo zelo mudilo Soncu v objem. Mlaj bo že v začetku meseca januarja, natančno 6., ko se bomo s Soncem, Saturnom in Plutonom v znamenju Kozoroga prepustili svojim načrtom in vizijam v novem letu. Kozorogova energija je preudarna, praktična in zelo ambiciozna. Disciplinirano in potrpežljivo bomo čakali na svoje priložnosti in ko bodo prišle izza ovinka do nas, jih bomo zagrabili in zadržali.

Leto 2019 se bo začelo brez retrogradnosti planetov ( samo generacijski Uran bo še zadrževal vstop v novo znamenje), kar je odlično za "štart" brez omejitev. Odnosi z Venero v Škorpijonu bodo tako kot med prazniki, še vedno strastni in predani, vendar brez naše sposobnosti oprostiti in pozabiti. Za več harmonije bomo morali počakati vse do 8. januarja, ko bo šla Venera v sproščenega in veselega  Strelca.

V Strelcu bomo imeli še Merkurja, sicer samo do  5. januarja, do takrat se bomo še vedno trudili miriti intelektualen nemir in pretirano optimistično razmišljanje. Merkur se bo umiril in konstruktivno naravnal od petega dalje, ko bo prestopil v objektivnega Kozoroga. Jupiter pa bo v nas razvijal in  širil ter ponujal brezskrbnost in dobre priložnosti vse do decembra, ko se bo moral v hladnem Kozorogu še soočiti z vsemi odgovornostmi in ovirami. Do takrat pa le izkoristimo njegov zanesenjaški vpliv.

Kako bomo še začeli to novo leto, seveda z Marsom na zadnji stopinji Ribe, kar bo povzročalo že med  prazniki več nazdravljanja s prijatelji in domačimi. In posledično bomo prve dni v letu » zdravili mačka«, še posebno bo manj fizične energije v nas. Ravno prav za počivanje na zofi na toplem in pred TV ekrani, ali skok v savno, da si prečistimo telo in jetra.

Saturn nam bo celo leto kazal s prstom na odgovornosti in prednostne naloge, ki morajo biti narejene na področju, kjer imamo znamenje Kozoroga. Kajti celo leto ga bomo imeli v njemu domačem znamenju, kjer je seveda najmočnejši. Kje bomo previdni, omejevalni, odgovorni, kje bomo imeli življenjske lekcije, bo pokazala osebna interpretacija potovanja Saturna v vsaki posamezni rojstni karti.

Tudi Uran že komaj čaka na ponoven prestop v znamenje Bika, to bo naredil meseca marca. Kje bo nenadoma posegel vmes kot višja sila, kje bomo končno kaj spremenili, premaknili in prekinili? Ja tam kjer bo potoval, po hiši, ki jo imate v Biku. Še ne veste kje, nič hudega, to ve vaša astrologinja. Samo zaupati ji morate osebno svetovanje.

Neptun bo itak še dolga leta v znamenju Ribe, kjer bo odlično izražal svoje sočutje, neskončnost, občutljivost, senzibilnost, domišljijo, iluzijo, ustvarjalnost in vse nestvarne in duhovne rasti, vključno z vsemi svetovanji in  pomočmi.

Pri naši prognostiki in aktivaciji našega življenja nam bodo pomagali tudi Lunini in Sončni mrki, pretežno v znamenju Raka in Kozoroga, samo Lunin mrk v mesecu januarju bomo imeli v Levu. Mlaj in Sončni mrk sta po navadi čas začetkov, obnavljanje energije, vitalnosti in spodbude, polna Luna in Lunin mrk pa sta po drugi strani čas žetve, ko se zadeve in zastavljeni cilji razrešijo, prav tako začetne težave, projekti se zaključijo in najverjetneje prinašajo uspehe, kar je mlaj obljubljal. Po navadi mrki prihajajo v paru, najprej Sončev in nato Lunin mrk, ki si sledita na 14 dni in je tudi zelo zanimiv astronomski pojav in če je viden v naših krajih, ga zelo radi opazujemo.

Torej januarja bomo začeli s Sončnim mrkom na 15 stopinji Kozoroga, nadaljevali bomo z januarskim Luninim mrkom na 0 stopinj Leva, julija bosta dva mrka, Sončni na 10 stopinj Raka in Lunin na 24 stopinji Kozoroga. Le dan po Božiču bomo sezono mrkov v letu 2019 zaključili s Sončnim mrkom na 4 stopinji Kozoroga. Os mrkov znamenja Raka in Kozoroga je os odnosov znotraj doma in na poklicnem področju. Dotaknili se bomo zasebnega in poslovnega, kje bo potrebno v našem življenju narediti kompromis, kam nas bolj potiska, v dom, družino in v zasebno sfero, ali bomo bolj aktivni na poslovnem in kariernem področju?

Tudi to vam lahko razloži izbrana astrologinja. Tudi obdobje retrogradnega Merkurja, ko se soočamo s problemi  v komunikaciji in ko je potrebno pogledati na zadeve iz druge perspektive, to bo v mesecih marec, julij in november, ko bo Merkurjeva pot retrogradna.

To je razlaga na SPLOŠNO vpliva planetov v naslednjem letu, kako se bo potovanje planetov po različnih znamenjih izražalo konkretno na VAS, pa je potrebno narediti osebno razlago na vašo rojstno karto. Za vsa svetovanja sem vam na voljo že sedaj in TAKOJ si lahko naročite svojo interpretacijo. Preko maila je cena samo 40 eur. Tako se lahko seznanite s svojo  » usodo«, ali s prednostnimi nalogami v naslednjem letu. In spoznate tudi, kje bo vaš fokus delovanja.

Vsa astrološka naročila s podatki rojstva ( datum, uro in kraj) sprejemam na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 12.12.2018 08:50

Zadnje novice