Medtem ko pišem te besede ( astrolog Steven Forrest), sem v prostovoljni samo karanteni. Menim, da je tudi vas veliko in prav je tako. Zanima vas in  sprašujete o astrologiji, ki stoji za pandemijo, kako dolgo bo trajalo in kaj slabega lahko prinese. Ne vem odgovorov na dve zadnji vprašanji, ampak poglejmo v kristalno nebesno ogledalo in poglejmo, kaj se lahko naučimo o prvem, zakaj je Covid-19 ravno pri nas. Mislim, da lahko vsaj dojamemo njen namen.

Mlaj na 4° v znamenju ovna bomo v sebi čutili kot močno energijo, da se da nekaj premakniti, nekaj bi začeti od začetka ali  na novo. Želeli si bomo spremembe in imeli dodaten, bolj »vroč« zagon, občutek, da je sedaj pravi čas.

1, 20.03.2020 21:37

SATURN v VODNARJU

Saturn vstopa za kratek čas v znamenje vodnarja, v soboto 21.marca bo vstopil v to zračno znamenje, se 10. maja obrnil v retrogradno smer in bo samo do 2. julija  potoval po vodnarju. Potem se bo zopet potegnil nazaj  v kozoroga, kjer kraljuje že od decembra 2017.

1, 17.03.2020 21:11

ASTROLOGIJA in KORONA VIRUS

Skoraj neizogibno je, da v tem obdobju korona virusa tudi jaz kot astrologinja ne bi govorila o tem. Vsem skupaj na svetu nam je grozno in nedojemljivo, v kakšnem obdobju  smo se znašli in seveda smo prisiljeni živeti in se spopadati s tem.

Energije ščipa ali polne Lune nam vedno prinašajo neko občutljivost, nervozo in polno adrenalina. Bolj energetsko ognjeni ljudje imajo veliko odvečne energije, ki jo lahko izražajo kot močno jezo, in drugi ljudje jih lahko dojemamo kot napadalne in naporne.

1, 18.02.2020 22:41

MARS je v KOZOROGU

MARS je v Kozorogu. Mars je povezan z grškim bogom Aresom, ki se je rad boril in doživljal zmage. Velja kot bog vojne, čeprav ga astrologi zelo poznamo kot izrazito seksualnega, zato pripomore tako k agresivnosti kot  odločnosti. Ko govorimo o spolnosti, govorimo o Marsu.

Večina od vas si zapomni čas retrogradnosti Merkurja, kot nekaj nadležnega, z zamudami, nesporazumi in problemi začinjenega časa in ga jemljete kot nekaj slabega.

Imate nadzor nad svojim življenjem? Težko smo srečni in kreativni, če ga nimamo. Danes v nedeljo zjutraj, ob 8:34 uri bomo imeli polno Luno ali ščip v znamenju ognjenega Leva.

Zanimivo bo začeti novo leto z močnimi kozorogovimi energijami, usklajeni so planeti Sonce, Merkur, Jupiter, Saturn in Pluton ter južni vozel v zemeljskem kozorogu, kjer je zelo močno aktiven tudi decembrski Sončni mrk.

0, 30.12.2019 19:45

NOVOLETNO VOŠČILO

 

Ko se prižgejo praznične luči,

Si vsak pri sebi nekaj zaželi,

Naj prihodnost ogreje nam srce,

In vse kar dobro nam gre,

Naj celo leto obrodi.

 

SREČNO 2020 vam želim astrologinja Irena Dolar

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 14

Zadnje novice