0, 16.09.2019 14:19

Saturn direktno…

Kot vas večina že ve kaj pomeni Saturn v astrologiji in v naši rojstni karti, ker spremljate razlage astrologov ali pa se celo učite astrologijo, bom samo na kratko razložila za tiste, ki pa še tega ne veste kaj Saturn predstavlja v naših življenjih.

Luna v Ribah nas pelje k vrhuncu, k svoji polnosti, postavila se bo nasproti Soncu v Devici v soboto zjutraj, ob 6:32 uri. Ste popeljali zadeve in projekte do zaključka, do konca, ste naredili vse pravilno  od zadnjega mlaja v znamenju Device?

Odlično bo to, da bomo počitnice in dopuste zaključili z mlajem in dobro mlado Luno in da se lahko vrnemo v resničnost in k vsakodnevnim obveznostim  prenovljeni  in s svežimi idejami.

Pripravljamo se na prvi mlaj v mesecu avgustu, v znamenju Leva, kar nam bo dalo priložnost, da pokažemo svetu nov vidik sebe in svojih načrtov. V četrtek ob 5:11 uri se bosta Luna in Sonce v znamenju Leva združila in oblikovala neko novo rast in začetek Lunarnega ciklusa.

Vse najboljše Levčki, vaš planet Sonce je vstopil danes 23. julija  malce pred 5 uro zjutraj v vaše sredinsko poletno znamenje, ko je v naravi največji razcvet, ko vse rodi in raste, ko sončni žarki dosežejo svoj vrhunec in ko si vsi želimo na dopust.

V torek 16. julija ob 23:38 uri bomo imeli polno Luno in delni Lunin mrk na 24 stopinji Kozoroga. Psihološko je Lunin mrk povezan s čustvi, intuicijo in bolj z ženskim delom, nas povezuje s preteklostjo, z varnostjo, s stvarmi in področji, kjer se počutimo varni in sprejeti.

Ko smo že vsi mislili, da se lahko končno sprostimo, ko je za nami popolni Sončni mrk nas današnji obrat Merkurja spomni, da še vedno obstajajo vprašanja, ki jih moramo razvozlati in rešiti…

Sedaj smo v času pomembnega Sončnega mrka v Raku, ki ga spremlja več planetarnih konjunkcij, zaradi katerih je to resnično temeljni dogodek za naslednje pol do enega leta.

0, 18.06.2019 11:17

POLETNI SOLSTICIJ

Sonce bo v petek, 21. junija vstopilo v poletno znamenje v RAKA in oznanilo poletni čas. Dan bo najdaljši in noč najkrajša na severni polobli, temu rečemo tudi poletni solsticij.

Ritem narave, odnos Lune in Sonca se kontinuirano ponavlja vsak mesec in v ponedeljek ob 10:30 uri se bo Luna postavila točno nasproti Soncu na 25 stopinji znamenje Strelca.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 12

Zadnje novice