Zanimivo bo začeti novo leto z močnimi kozorogovimi energijami, usklajeni so planeti Sonce, Merkur, Jupiter, Saturn in Pluton ter južni vozel v zemeljskem kozorogu, kjer je zelo močno aktiven tudi decembrski Sončni mrk.

0, 30.12.2019 19:45

NOVOLETNO VOŠČILO

 

Ko se prižgejo praznične luči,

Si vsak pri sebi nekaj zaželi,

Naj prihodnost ogreje nam srce,

In vse kar dobro nam gre,

Naj celo leto obrodi.

 

SREČNO 2020 vam želim astrologinja Irena Dolar

0, 30.12.2019 19:25

KAKO ZAČNEMO LETO 2020

Zanimivo bo začeti novo leto z močnimi kozorogovimi energijami, usklajeni so planeti Sonce, Merkur, Jupiter, Saturn in Pluton ter južni vozel v zemeljskem kozorogu, kjer je zelo močno aktiven tudi decembrski Sončni mrk.

Samo dan po BOŽIČU se bosta Luna in Sonce zjutraj  ob 6:13 uri objela v mlaj in ker bodo poleg še Lunina sečišča bomo imeli tudi obročasti Sončni mrk.

0, 23.12.2019 17:13

BOŽIČNA VOŠČILNICA

Praznovanje BOŽIČA je nekaj, česar se verniki in manj verni  veselimo skozi celo leto, toda preden stari sveti Nikolaj lahko zdrsi po dimniku, je treba obesiti polno luči, načrtovati praznične zabave, nakupiti darila in napisati Božične voščilnice.

Navsezadnje so Božični prazniki čudovit čas za ponovno navezovanje stikov s prijatelji in družino, tako, da se zberemo ob polni mizi dobrot in se skupaj poveselimo. Če iščete popolni Božični dan, ne iščite okoli, poiščite veselje in zadovoljstvo v sebi in to delite z drugimi.

Naj vas v Božičnem času obkrožajo le najlepše misli in želje. Naj bodo mir, ljubezen in blaginja vedno z vami.

Čudovit BOŽIČ in Srečno Novo Leto vam želim astrologinja Irena Dolar.

Božični prazniki se neverjetno približujejo, z njimi novoletna nakupovalna mrzlica in prav tako nam bo padajoča Luna, v flegmatični fazi nakazovala tempo življenja. Vse do mlaja in Sončnega mrka na 4 stopinji Kozoroga. Samo dan po BOŽIČU se bosta Luna in Sonce združila v znamenju Kozoroga, obenem bosta povezana tudi z Luninim vozlom ali sečiščem.

Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, vendar je zelo oddaljen od Zemlje in ni tako svetlo viden kot Venera. Posebnost je njegova velika rdeča pega, ki je posledica plinov in vulkanske erupcije.

In smo spet z mlajem v Strelcu, zgodil se bo ob 16:05 uri na 4 stopinji, en teden preden se njegov vladar Jupiter premakne v Kozoroga.

0, 17.11.2019 19:03

MARS v ŠKORPIJONU

Mars bo vstopil v svojega Škorpijona, v torek  19. novembra ob 8:40 uri. Mars je v Škorpijonu karizmatično privlačen, spolno navdihnjen, zelo strasten, prvinski, vročekrven in ljubezenski objekt marsikatere osebe.

Vsaka polna Luna nakazuje višek ene energije in dvojnost, torej združuje dve nasprotji, katera ena brez druge ne more obstajati.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 13

Zadnje novice